Drumsö Pensionärer

Ordförandes spalt 2022

Ordförande Janne informerar

Bästa medlemmar

Drumsö Pensionärer har bytt ordförande och Birgitta Guvenius kan nu efter tio år som ordförande ta det lugnt och vara pensionär på riktigt. Ett jätte stort tack till Birgitta för att hon orkat dra Drumsö Pensionärer under så många år.

Den nya styrelsen har konstituerat sig och funderat på verksamheten för resten av året. Som det nu ser ut verkar det som om vi kan återgåt ill någorlunda normal verksamhet.

Vårmötet håller vi den 14 februari kl.15 på Heikasvägen 7, vån. 4. Efter mötesförhandlingarna informerar förbundets IT-koordinator Robert Riska om aktuellt inom it som bl.a. "kanta.fi" och coronapasset. Om du vill få in coronapasset i telefonen så ta med bankkoderna.

Också de övriga månadsmötena håller vi på våren på Heikasvägen 7, men i höst återgår vi till att samlas i St Jakobs kyrkans mötesutrymmen.

Det som vi försöker komma igång med under våren är promenadgrupp som leds av Kerstin Persson, ny medlem i Drumsö styrelsen.

Vi försöker också arrangera åtminstone en dagsutflykt i maj. Vart vi är på väg är ännu lite öppet, men det blir inte så långt bort från Drumsö.

I augusti hopppas vi komma igång med "Önskesångernas kväll". Vi träffas inledningsvis en kväll i månaden under hösten för att lyssna på och sjunga sånger som vi valt på förhand.

Tag gärna kontakt med ideer och synpunkter på verksamheten. Min e-post är: janholmberg8@gmail.com

Vi ses och hörs

Jan Holmberg